Proč potřebujeme nestranického senátora?

Proč potřebujeme nestranického senátora?
ilustrační foto

 

Dnes a zítra máme ojedinělou příležitost zvolit senátorem za Prostějovsko opravdovou nestranickou osobnost, díky které bude o problémech Prostějovska konečně slyšet. Ladislav Županič je jediným kandidátem, který díky své známosti dokáže otevřít dveře na úřadech a ministerstvech a donutit politiky a úředníky, aby naslouchali a řešili to, co nás v našem kraji pálí.

To ale není jediná výhoda prostějovského rodáka. Projděme si ty další důvody, proč je dobré mu dát hlas:

1. Výrazná osobnost: Je všeobecně známou a respektovanou osobností a to mu ve spojení s jeho nestranickostí pomůže lépe prosazovat zájmy našeho kraje a otvírat dveře na pražských úřadech.

2. Hlas, který bude slyšet: Má šanci být hlasem, díky kterému bude Prostějovsko, Tovačovsko a Kojetínsko v Praze konečně pořádně slyšet.

3. Nová tvář v politice: Jako člověk, který dosud nebyl v politice, může pomoci vrátit do politiky slušnost.

4. Osobnost místo politiků: Chceme konečně do Senátu zvolit opravdové osobnosti s profesními úspěchy místo kariérních stranických politiků, pro které se mnohdy volené místo stalo jediným způsobem obživy.

5. Hanák jako my: Jako rodilý Prostějovák, chce pomoci svému kraji a zviditelnit Hanou a její tradice.

6. Bezúhonný profesionál: Není spojen s žádnou aférou, ale je naopak oceňován jako dlouholetý úspěšný ředitel největšího hudebního divadla v naší zemi.

7. Program pro lidi: Předkládá jasný plán pro svou práci v Senátu, který je postaven na podrobné znalosti problémů našeho kraje a konkrétních návrzích, jak je řešit.

8. Umí se prosadit v hlavním městě: Ladislav Županič už vícekrát ve svém životě dokázal, že se jako Moravák z Prostějova umí prosadit i v hlavním městě a jeho institucích.

9. Nestraník: Jako nestraník nenaslouchá jen názorům stran, nemusí poslouchat žádná stranická nařízení a může získat podporu napříč stranami.

10. Pochopitelnější politika: Jako oceňovaný herec a dabér přinese do politiky více radosti a úsměvů, udělá ji příjemnější a pochopitelnější pro každého z nás.

Zdroj: http://www.iprostejov.cz/cz/p/strany-jsou-pro-straniky-zupanic-pro-vsechny/

Poslat nový komentář