Výstavy Bydlení a Renova v Olomouci

Výstavy Bydlení a Renova v Olomouci
ilustrační foto/zdroj: Výstaviště Flora Olomouc

Veletrhu nábytku, interiérového vybavení, doplňků  a životního stylu s názvem Bydlení bude patřit od pátku do soboty Výstaviště Flora Olomouc. Letošní nabídku veletrhu rozšíří také Renova, výstava zaměřená na rekonstrukce a opravy památek a historických sídel.

 

"18. ročník oblíbené olomoucké podzimní akce představí aktuální nabídku zařízení bytů,  kuchyňských sestav, vybavení ložnic, dětských i obývacích pokojů, retronábytek, zařízení kanceláří. Nebudou chybět ani potřebné doplňky od podlahových krytin, bytových textilií, osvětlení, skla, keramiky až po další zařízení potřebná pro chod domácností. Na zájemce o koupi čekají zajímavé výstavní slevy a tombola s losováním o ceny," informuje mluvčí výstaviště Zuzana Studená.

 

Doprovodný program pak nabídne v pátek Den otevřených dveří ve sbírkových sklenících výstaviště s možností komentovaných prohlídek a také ukázky lidových řemesel i s možností vlastnoručního vyzkoušení, řemeslné dílničky pro děti a dospělé, seznámení se s tradičním čínským učením  či výtvarné dílny pro velké i malé. "Šikovné zahradnice výstaviště předvedou zájemcům, jak se dělají vánoční dekorace jako adventní věnce, svícny či kytice a pomohou s vytvářením vlastních dekorací. A to nejen radou, ale i materiálem," doplňuje Studená.

Brány pavilonů G a H, kde se budou výstavy konat, budou pro zájemce otevřeny  denně od 9 do 17 hodin,  vstup je na výstavy je zdarma.(bat)

 

Poslat nový komentář