Za starou lednici či mikrovlnku můžete dostat nový tablet

Za starou lednici či mikrovlnku můžete dostat nový tablet
ilustrační foto

 

Válí se vám doma, na půdě nebo ve sklepě staré elektrospotřebiče, které jste ještě neměli čas odvézt na sběrný dvůr? pokud to uděláte nyní, můžete vyhrát Tablet Samsung. Ve spolupráci s Olomouckým krajem a společností ASEKOL si pro Vás totiž město připravilo soutěž ve sběru drobného elektra.

 

Zapojit se můžete ihned, stačí si vytisknout z webových stránek Prostějova nebo stránek www.asekol.cz leták, na který budete sbárat razítka. "Pak už jen stačí najít doma, v garáži, na půdě, nebo na chatě staré vysloužilé elektro a odnést je spolu s tímto letákem na sběrný dvůr. Tam Vám letáček orazítkují systémem 1 spotřebič rovná se 1 razítko a jakmile budete mít razítek pět, vyplníte kontaktní údaje a leták odešlete na PO BOX č. 75, 46003 Liberec 3," uvádějí organizátoři akce. 

Tisk letáků podle nich není omezen, naopak, čím více donesete elektra a odešlete orazítkovaných letáků, tím větší šanci máte na výhru Tabletu Samsung, nebo další elektroniky. 

 

Vítězové se budou losovat za celý kraj, první místo bude oceněno novým tabletem od společnosti Samsung, hodnotné spotřebiče obdrží i vylosovaní na 2. – 5. místě. Přesná pravidla jsou uvedena na webových stránkách města www.prostejov.eu nebo také na www.asekol.cz.

"Zapojením do soutěže můžete vyhrát hodnotné ceny a zároveň přispějete recyklací elektra k ochraně životního prostředí. Každý spotřebič totiž obsahuje až 80 % materiálů, které lze znovu využít. Navíc se zabrání úniku škodlivých látek, jako je rtuť nebo olovo. Nenechte proto ležet staré elektro v šuplíku, raději sbírejte a vyhrávejte. Soutěž trvá do 28. 2. 2013," uzavírají organizátoři.

(red)

Poslat nový komentář