Za čtrnáct dní začne blokové čištění silnic

Za čtrnáct dní začne blokové čištění silnic
Začátek zóny blokového čištění (ilustrační foto)
Další fotky: 
Za čtrnáct dní začne blokové čištění silnic
Za čtrnáct dní začne blokové čištění silnic

Už v úterý 26. března odstartuje v Prostějově období pravidelného blokového čištění komunikací. S týdenním předstihem se v jednotlivých blocích dle schváleného harmonogramu objeví dopravní značení upozorňující na zákaz stání v době, kdy bude úklid probíhat. Řidičům opět nastane povinnost přeparkovat na uvedenou dobu své vozidlo. Zejména první bloková čištění obvykle provázejí komplikace spojené s přehlédnutím dopravního značení.

Bloky jsou označeny přenosnými dopravními značkami „zóna s dopravním omezením“ IP 25a.  „Nezapomínejte na platnost dopravní značky v celé zóně, křižovatka ji totiž neruší! Konec platnosti je opět označen IP 25b,“ připomíná ředitel Městské policie Prostějov. (viz fotografie značek – pozn.red.).Prostějovský magistrát navíc nabízí možnost zaregistrovat se zdarma k odběru hromadné korespondence, služby, která mimo jiné uživatelům s několikadenním předstihem připomene, že právě v jejich okolí se bude dít něco, co by jim nemělo uniknout, blokové čištění nevyjímaje. Registraci je možno provést prostřednictvím tohoto odkazu: http://itis.prostejov.eu/itis/corespondence/web/registration.aspx

Rozpis nejbližšího – březnového – blokového čistění:

Blok 1 – 26.3.Zlechovská, Na Okraji, Kosířská, Na Vyhlídce, Legionářská, Wichterlova, gen. Sachera,  gen. Dudy, gen. Dudy a gen. Sachera – spojka, Hloučelní, J. Lady (Plumlovská - Mathonova), Plumlovská (kruh. Objezd J. Lady – Interspar)Blok 2 – 28.3.K. Svolinského (Kpt. O. Jaroše - V. Špály), K. Svolinského – parkoviště (Kpt. O. Jaroše - V. Špály),V. Špály, J. Zrzavého, K. Svolinského (V. Špály - Billa), A. Slavíčka, K. Svolinského - parkoviště (V. Špály - Billa)(red)

Poslat nový komentář