Prostějovskou ODS nově povede Miloslav Musil

Prostějovskou ODS nově povede Miloslav Musil
ilustrační foto

 

V pondělí odpoledne vybrali prostějovští občanští demokraté své vedení na další dva roky. 

 

Novým předsedou se stal dosavadní první místopředseda městské ODS a živnostník Miloslav Musil, který ve volbě neměl protikandidáta a podpořilo ho téměř 81 % delegátů. Z pozice prvního místopředsedy bude Musilovi krýt záda jednatel společnosti Martin Vybíral. Dalšími místopředsedy sněm zvolil živnostníka Bořka Nagyho a slévárenského inžynýra kvality Julia Juhásze. Radní a předsedkyně Okrašlovacího spolku Milada Sokolová se bude starat o stranickou kasu, protože ji sněm zvolil pokladnicí.

„Chci zejména pracovat na tom, aby lidé ODS v Prostějově považovali za důvěryhodnou stranu, která umí spravovat naše město“, popsal své cíle novopečený předseda Miloslav Musil.

Dosavadní předseda Jiří Pospíšil se rozhodl funkci již neobhajovat. Pospíšil současně zastává v ODS funkce na vyšší úrovni: vede okresní ODS a zasedá také v krajském vedení strany.

Dalšími členy městského vedení ODS se stali: zastupitel Tomáš Blumenstein, podnikající důchodkyně Eliška Komárková, konzultantka lidských zdrojů Martina Radkovičová, jednatel městských lesů Tomáš Vrba, živnostník Jiří Svatoš, programátor Jan Tabery a pedagog a předseda okresního volejbalového svazu Jan Zatloukal.

Poslat nový komentář