Otvírá se aquapark!

Otvírá se aquapark!
ilustrační foto

 

Na povzbudivou předpověď počasí na víkend zareagovala rychle i Domovní správa Prostějov. Už v pátek 17. května otevře brány aquaparku. Návštěvníky čekají vyhřívané bazény a vstupné ve stejné výši jako loni.

 

Do června bude mít aquapark otevřeno od 10 do 19 hodin, od července pak od 9 do 20 hodin. Vstupné je podle jednatele Domovní správy Ladislava Průši stejné, jako v loňském roce. „Dospělí platí 80 korun, děti dvacet a mládež 50 Kč. Celodenní rodinná vstupenka vyjde na dvě stě korun," potvrdil Průša.

 

Pro letošní rok chystá aquapark novinku, od 1. července budou mít návštěvníci možnost využít mořskou koupel. „V kabince pro dvě osoby na vás bude 15 minut působit jemná sprejová sprcha. Budete inhalovat jedinečnou mořskou vodu z „Evropského mrtvého moře“ získávanou z hlubinného vrtu z období třetihor," přidal pozvání vedoucí aquaparku Miloš Kaštil, podle kterého je účinek této procedury vytvářen tlakem vzduchu ze speciální trysky. Účinky mořské koupele se vyrovnají koupání v moři, inhalační účinky jsou ale mnohem vyšší. Mořskou koupel by podle jeho slov měli vyzkoušet zejména lidé s astmatem a chronickou bronchitidou. Cena procedury se pohybuje podle počtu osob v kabince, jedinec zaplatí padesát korun, dva lidé pak pětadvacet.

(rl)

 

 

Poslat nový komentář