V Brně vypukne módní šílenství, veletrhy Styl a Kabo

V Brně vypukne módní šílenství, veletrhy Styl a Kabo
ilustrační foto

Už v pořadí 42. ročník mezinárodního veletrhu módy a obuvi Styl a Kabo vypukne v neděli v areálu brněnského výstaviště. Nabídku předních domácích i světových výrobců si můžete prohlédnout do 20. srpna. Jsou mezi nimi i vystavovatelé z Prostějovska, mimo jiné firmy H&D a ARTEDDY - EU.

„V nabídce doprovodného programu je mimo jiné přehlídka posledních modelů z dílen Oscara de la Renty a Emilia Pucciho. V Brně budou mít českou preniéru," přidala pozvání manažerka výstaviště Markéta Kamenická. Ve spolupráci s Muzeem města Brna připravilo výstaviště výstavu historických kabelek, své 140. narozeniny na veletrhu velkolepě oslaví největší český výrobce spodního a nočního prádla - firma Pleas.

„Novinkou je zóna originální mladé módy Fresh Fashion, kterou organizujeme ve spolupráci s módní značkou Lovemusic. Představí se zde pět českých vystavovatelů, kteří kladou důraz na originální design, kvalitní provedení a své výrobky vyrábějí v České republice," dodala Kamenická.

Brány brněnského výstaviště jsou pro návštěvníky otevřeny v neděli a v pondělí od 9 do 18 hodin, v úterý od 9 do 16 hodin. (ber)

Poslat nový komentář