Končí rekonstrukce části sídliště Hloučela

Končí rekonstrukce části sídliště Hloučela
ilustrační foto
Další fotky: 
Končí rekonstrukce části sídliště Hloučela

Parkovací plochy v rekonstruovaném sídlišti Hloučela měly být původně asfaltové. Kvůli přístupu k inženýrským sítím ale musely být vybudovány ze zámkové dlažby, což stavbu prodražilo. Dofinancování vícenákladů teď musí schválit zastupitelstvo Prostějova.

"Pod povrchem parkoviště jsou vedeny inženýrské sítě, k nimž musí být v případě jejich případné poruchy zachován přístup," zdůvodnil změnu náměstek primátora Zdeněk Fišer.

V současné době finišují opravy vozovek u křižovatky směrem k nemocnici. S jejich dokončením bude stavba hotová. V rozpočtu města bylo na tuto investiční akci počítáno s částkou 12,9 milionů korun, v zadávacím řízení předložil vybraný zhotovitel nejvýhodnější nabídku 12,644 milionu. Vícepráce si vyžádaly náklady ve výši půl milionu korun, schválit rozpočtové opatření teď musí zastupitelstvo. (red)

 

Komentáře

za celou tuhle pseudorekonstrukci bych někomu s gustem nakopal prdel! spravovat, co spravit ani nepotřebuje, aby se proinvestovaly peníze? no dobře... ale rozkopat a nechat to čtrnáct dní tak? však ať si lidi parkují, kde chtějí? když už se "pracuje", jsou tu čtyři dělníci tmavší pleti? to musela být super zakázka! zrekonstruovat a nechat tak, místo přidání nějakých míst? (ne, ty 4 nebo kolik jich tam je nových, vám opravdu nežeru), úchylné obcházení městskou policií a dávání botiček v obytné zóně? to jste se teda předvedli! radši se podívejte na cestu od kruháče kolem autobusových zastávek k nemocnici! vézt mě tudy sanitka, tak moc nadšený nebudu! opravdu 13M na správném místě prodrbaných!

Poslat nový komentář