Z Prostějova zmizí Interspar

Z Prostějova zmizí Interspar
ilustrační foto

Konkurenční boj vyhnal z Česka už šest obchodních řetězců, teď přišel na řadu i provozovatel prodejen Interspar. Převzít by je měl nizozemský Ahold, kterému v Česku patří prodejny Albert.

Důvodem odchodu z české scény je pro Spar dlouhodobá ztrátovost. V roce 2011 přišel o 608 milionů korun, o rok později pak o 545 miliónů.

Není prvním obchodním řetězcem, který to u nás „balí“. Podle servru Novinky.cz odešel v roce 2005 Julius Meinl, jehož obchody vlastní také Ahold. Následovaly Carrefour a Edeka, které získalo Tesco. V roce 2007 opustila tuzemský trh Delvita, prodejny převzala Billa. V roce 2008 pak totéž učinila společnost Plus Discount, jejíž prodejny převzala německá Rewe. (red)

 

Komentáře

Nic se s tím nezlevní,takže je to jedno, ne? Navíc mě je to úplnej šumák....utekla jsem před nedávnem do zahraničí...obchody podobné,ceny podobné, jen kvalita jídla vyšší...a o platech ani nemluvím :)

tím,že zavřou interspar levnější chleba nebo  ostatní jídlo a jiné výrobky nebude tak co se tím zbytečně zabívat my to stejně neovlivníme.BUDˇME ŠŤASTNÍ Z KAŽDÉ MALIČKOSTI A UŽÍVEJME SI ŽIVOTA DOKUD TO JEŠTĚ DE

Ty*ole,Proč?Interspar je jeden z nejlepších obchodů co jsme si oblíbila a místo něho se tam nacpe Alebert,no nerva no..Ať si  ten albert nemyslí že do něj nekdy neco pujdu koupit,S*ru na ně ;*

A bude další prázdná obludná krabice.

Do Intersparu chodíme nakupovat nejraději a mrzí mě že už tu nebude, Tesko je možná levnější, ale připadá mi špinavší

 

 

Jediná škoda je toho pečiva to tam bylo luxusní, zybtek předražené. ovoce a zelenina hrůza děs...

ČOEČE, kde jste byl na kvalitě uzeniny??  I ten "teplý" úsek časem zavřely, ZAVŘÍT ten MYŠINEC okamžitě! Pro normální lidi...... 20000 let tam žijí hlodavci na poli, jsou tam doma a nějaký KO...T s úvěrem tam postaví plechovku, kde žijete? v prdeli???

Tak jediný supermarket ,kde měli kvalitní uzeninu ,saláty ,kvalitní maso ,pečivo čerstvé ,Tesco by měli zavřít a ne Interspar to je hovadina, jediný kvalitní market v Prostějově , Albert je u nádraží a stojí za prd asi jste se tam nebyli nikdy podívat.V Tescu uzeniny suché ,hnusné ,slizké ,maso balené nestojí za nic .I ovoce je lepší v Intersparu ,pokud jej zruší nezbývá nám nic jiného než jezdit do Olomouce do Globusu ,protože i v Kauflandu stojí uzenina za zlámanou grešli ,který všeuměl zase toto vymyslel. Albert si nechte stejně tam lidi nebudou chodit, jen ti,kterým nic jiného nezbude a mají do obchodu daleko, to budu raději chodit do Penny a jezdit do Globusu Olomouc .

Víc špíny, plesnivého ovoce a zeleniny aby človek pohledal, AHOLD to asi nevezme a koupelny si nikdo široko daleko rozumný nekoupí   SMUTNÉ  ale realita tady v té PRDELI!!!

Konečně ....!!  těch myší a jejich hovínek bylo už dost, nikde není psáno, že Špár v PV na plumlovské bere Albert, kupuje jen ty výdělečné na dobré adrese! Toto OC bylo vždy prodělečné + ty MEGA obchody okolo?? Domov důchodců bude užitečnější a okolo BILLA, HANÁ.... a spousta lakomých HANÁKŮ!!

Poslat nový komentář