Víme, který stromek na náměstí je nejhezčí!

Víme, který stromek na náměstí je nejhezčí!
ilustrační foto
Další fotky: 
Víme, který stromek na náměstí je nejhezčí!

"Moc se mi líbí vaše náměstí, je prima, že jste u vás dokázali dotáhnout do konce dobrý nápad," napsal nám pan Karel Novák, který přijel do Prostějova na krátkou návštěvu z druhého konce republiky.

Radostí se netajily ani náměstkyně primátora Alena Rašková a radní a současně předsedkyně kulturní komise Milada Sokolová. Právě jejich zásluhou se náměstí T. G. Masaryka "velikonočně" proměnilo.

"Byl to nápad a moc nás potěšilo, že se toho ve školách a školách chytli a pomohli jej realizovat. Zvlášť chceme poděkovat dětem a pedagogickým pracovníkům prostějovských škol, kteří se na výzdobě podíleli," shodly se obě ženy.

Mimo jiné si vzaly za úkol určit stromek, který je nejhezčí, nejzajímavější či nejnápaditější. "Zprvu jsem se tomu bránila, vybrat jeden stromek ze skoro osmdesáti je snad nemožné. Nakonec jsme se s Alenou Raškovou shodly, že prvenství přísluší dětem z Mateřské a Základní školy v Kollárově ulici. Zdobily stromečků několik a u každého použily jinou techniku. Tento vybraný stromek se nám zalíbil, protože nabídl něco víc než ozdoby na větvích. Děti ozdobily i dřevěný podstavec," vysvětlila volbu Milada Sokolová. (ok)

 

 

Poslat nový komentář