Dlažba v prostějovských ulicích není ideální

Dlažba v prostějovských ulicích není ideální
ilustrační foto
Další fotky: 
Dlažba v prostějovských ulicích není ideální

Na redakci PvNovinek se obrátilo několik čtenářů s dotazem, zda město něco udělá s nekvalitně položenou dlažbou. Jedná se zejména o přechod ze Školní ulice k divadlu a silnici od divadla k Netušilově ulici. „Jít tam v botách na úzkém podpatku je dobrodružství, které většinou končí poškozením obuvi,“ napsala nám jedna ze stěžovatelek.

Podnět i s fotografiemi dlažby na obou místech jsme zaslali k vyjádření náměstkovi primátora Zdeňku Fišerovi, který nechal závady prověřit.

„Přechod v Šerhovní ulici u Bašty je záležitostí vodáren, které v těchto místech prováděly odlehčovací kanalizační řad. Oprava bude reklamována v rámci kontroly povrchů vozovek po překopech odborem správy a údržby majetku města. Dlažba v Netušilově ulici byla prováděna v hluboké minulosti a je místy znehodnocena nevhodnými zásahy majitelů inženýrských sítí. Dlažba 10x10x10 cm na Husserlově náměstí, která spojuje obě části Netušilovy ulice bude přespárována, zimním úklidem je vymeten spárovací materiál, jiné závady na ní nejsou,“ konstatoval Zdeněk Fišer.

Takže zatím, milé dámy, pro chůzi v těchto místech raději zvolte tenisky. (ber)

Komentáře

 Vzhledem ke svému povolání v teniskách chodit nemohu, za to musím chodit po těchto ulicích. Zničila jsem si několikery boty.

Dokud z Vodovodů nevypadnou političtí trafikanti a jejich vedoucí firmy, řiťolezci, bude Prostějov pořád tankodromem.Kvaliuta práce dolních  odpovídá vedení.Ryba smrdí od hlavy.

Tak to je teda pravda, né jednou když jsem tudy jela na kole, jsem málem havarovala když se mi podařilo zajet do škvír té dlažby je to tam o zdraví udělejte s tím něco prosím!

 

Poslat nový komentář