Dlažba u Kaska je v rukou památkářů

Dlažba u Kaska je v rukou památkářů
ilustrační foto
Další fotky: 
Dlažba u Kaska je v rukou památkářů

Dlouhodobé výtky na stav dlažby u Kulturního a společenského centra v Komenské ulici konečně došly vyslyšení. Konečné řešení je ale v rukou památkářů.

„Největší díry jsme zatím zasypali štěrkem, chceme celé prostranství vydláždit zámkovou dlažbou,“ uvedl náměstek primátora Jiří Pospíšil. „V současné době čekáme na vyjádření památkářů,“ dodal s tím že oprava měla být hotová do dvou měsíců. Uvítá ji celá řada obyvatel města, kteří kolem Kaska denně chodí. „Jednak je na to nehezký pohled, druhak to opravdu zavání úrazem. Až tady někdo upadne a zlomí si nohu, přijde to město na pěkné peníze,“ nechala se slyšet Milada Nováková. (ber)

Komentáře

Já bych nechal pár zlomených noh,aby si konečně ty politické  radniční neumětele  sebrala policie a zarazila ty jejich podvody a mediální opěvování své práce ve statlinském duchu,přihlouplými redaktory z rúzných regionálních televizí,kteří by jim vlezli i do zadnice jen aby se jim zavděčili.

Nějak mi není jasné, proč se k novodobé nekvalitní betonové dlažbě, kterou nahradí stejná novodobá betonová dlažba musí vyjadřovat památkáři?

Poslat nový komentář