Billa ve Wolkerově definitivně končí

Billa ve Wolkerově definitivně končí
ilustrační foto

Jak PvNovinky informovaly již začátkem května, prodejna Billa ve Wolkerově ulici končí. Termín byl jen posunut z konce června na 12. červenec.

Důvodem ukončení provozu prodejny je oficiálně špatný technický stav objektu, neoficiálně se mluví o neúměrně vysokém nájmu. Nešťastní tak nejsou jen lidé, kteří do prodejny docházejí dlouhé roky, ale i některé zaměstnankyně.

"Dostala jsem výpověď, zatím nevím, kam půjdu. Je to škoda, ale Billa nám oznámila, že místa na ostatních dvou prodejnách má jen pro pár lidí," sdělila PvNovinkám slečna H. Podle nápisu na dveřích se prodejna definitivně uzavře 12. července ve 24 hodin.

V Prostějově ale značka zůstane, další prodejny má ve Zlaté bráně a v Plumlovské ulici. (ber)

Komentáře

Je to škoda. Rád jsem tam zajel, když jsem měl chuť rychle a bez front nakoupit...teď zůstává pouze ten Kauf...:-(

Opravdu žádná škoda,jeden z nejhorších obchodu v Prostějově.Konec obchodu je hlavně zpusoben odporným personálem.A to z 80%.I tam se najdou slušní lidé.Ale v menšině.Také mě trochu mrzí konec toho obchodu.Po několika problémech udělám raději pár kroku navíc a nakoupím v Kaufu.Je obrovská škoda že v Pv není Jednota nebo Hruška.Majitel určitě nenechá pokud je rozumný barák prázdný.Takže šance na český obchod je velká.Hlavně se slušným a odborným personálem!!!

Velká škoda, Wolkerova ulice zavřením Billy víceméně umře. Jestli Dělňák pořád patří ČSSD, pak by ten vysoký nájem měli socani ještě zvážit. Prázdný barák jim bude na pytel...

Už to začíná, v Prostějově je prostě "přemarketováno" a bude hůř!

Poslat nový komentář