Od 14. do 18. července nepojedou vlaky!

Od 14. do 18. července nepojedou vlaky!
ilustrační foto

V době od 14.července 2014 od 8 hodin do 18. července do 16,55 hodin proběhne výluka v úseku Nezamyslice – Prostějov na trati 301 Olomouc – Nezamyslice.

 

Rychlíky jsou nahrazeny náhradní autobusovou dopravou v úseku Nezamyslice – Prostějov hlavní nádraží. Všechny rychlíky a spěšné vlaky jsou souběžně vedeny odklonem přes Přerov. Za většinu osobních vlaků jsou vedeny dva spoje náhradní autobusové dopravy v úseku Nezamyslice – Prostějov, jeden dříve, tak aby přijel včas a druhý dle pravidelného odjezdu, který přijede do cílové stanice opožděn. Návazné vlaky jsou pouze ty, které odjíždějí po pravidelném příjezdu spoje náhradní dopravy dle výlukového jízdního řádu. Z důvodu odlišné jízdní doby bude po dobu výluky platit odlišný výlukový jízdní řád náhradní autobusové dopravy, proto věnujte zvýšenou pozornost při plánování cesty po této trati. Ve všech spojích náhradní autobusové dopravy, které nahrazují rychlíky, bude zajištěna přeprava jízdních kol dodávkovým automobilem v počtu zhruba 10 jízdních kol.

Zastávky náhradní autobusové dopravy budou umístěny v Nezamyslicích před staniční budovou, v Doloplazech na zastávce linkových autobusů Doloplazy, ObÚ, v Pivíně na křižovatce silnice pod železniční stanicí, v Čelčicích na hlavní silnici - zastávka linkových autobusů "Čelčice", v Bedihošti na zastávce linkových autobusů Bedihošť, ObÚ, v Prostějově před nádražní budovou vlevo, stanoviště BUS ¨G¨.

Bližší info na http://ude.prostejov.eu/UDE01/Dokument.aspx?file=S00A0B0TRYA9&pc=0&filepri=S00A0B0TRYA9. (red)

Poslat nový komentář