Už víme, kdo pojede do Olomouce na Floru

Už víme, kdo pojede do Olomouce na Floru
ilustrační foto

Letní zahradnická výstava FLORA Olomouc (14. - 17. srpna) představí špičkovou produkci domácích i zahraničních pěstitelů. Letos se vrátí i k soutěži, která ji proslavila už v minulosti – výstavě „Vyznání růžím“, která slibuje skutečné skvosty a výjimečné zážitky.

„Největší pozornost bezesporu připoutá magnet expozice, doslova zářící růže Abrakadabra ze skupiny Beetrose, čerstvě vyšlechtěná v německém Hamburku. „Splň se, co říkám“, tak zní překlad jejího aramejského názvu, patrně nejstaršího mystického slova na světě - a růže své poslání určitě vyplní. Alespoň na Floře, kde v sobotu 16. srpna absolvuje slavnostní křest. Návštěvníci výstavy budou totiž vůbec prvními, kteří si výpěstky překrásné růže budou moci prohlédnout.

Tak to byla zároveň odpověď na naši soutěžní otázku - Jaká soutěž se po letech na Floru vrací? Z úctyhodného počtu pisatelů správných odpovědí jsme vylosovali: Sylvu Míkovou, Evu Frýbortovou, Dagmar Gottwaldovou, Věnceslavu Královou a Zdenu Vejrostovou. S vylosovanými se spojí pracovnice redakce a dohodne předání vstupenek osobně. Blahopřejeme. (ok)

 

Poslat nový komentář