Snažím se jít za svým životním cílem, říká Bořek Nagy

Snažím se jít za svým životním cílem, říká Bořek Nagy
ilustrační foto

Mám ráda chytré a akční lidi s širokým záběrem. A pokud navíc ještě tíhnou k mému milovanému Prostějovu, mají jednoznačně kladné body. Jedním z nich je Bořek Nagy. Prostějovský rodák s maďarskými a slovenskými předky vystudoval VŠ v oboru ekonomie, marketing a management a věnuje se podnikání.

Váš záběr je celkem široký, co vlastně děláte?

Jsem živnostník v oboru restauračních služeb, v letním období se věnuji cestovnímu ruchu. Mám za sebou práci v Evropském Parlamentu jako asistent místopředsedy EP.

Práce rozmanitá a je jí hodně. A co relax?

V poslední době je mým největším koníčkem můj syn, čtyřletý Sebastian. Jemu podřizuji většinu svého volného času. Kromě toho si rád vyjedu na kole, zahraju squash, nebo se zajdu podívat na hokej. A také velmi rád cestuji.

Vím, že když jste se ženil, řešili jste s manželkou místo vašeho pobytu. Proč vyhrál Prostějov?

Prostějov mám rád celkově jako město. Líbí se mi jeho poloha, líbí se mi jeho velikost, a jsem rád, že mohu být hrdý na to, že jsem odtud. Manželka je Slovenka, ale i pro ni byl Prostějov jasnou volbou. I ona je zde velmi spokojena.

Co vám dělá radost a bez čeho byste se v žádném případě neobešel?

Není to jedna konkrétní věc, každý den prožívám radosti se synem a s přáteli. Rodina a přátelé jsou zdrojem mé spokojenosti a neobešel bych se bez nich.

Máte nějaký životní vzor?

Životní vzor nemám, obdivuji odhodlání a pracovní zápal několika svých přátel. Snažím se jít za svým životním cílem a pokud mi někdo podrazí nohy, nevracím se, abych se pomstil, ale snažím se narovnat a jít dál silnější. (ber)

Poslat nový komentář