Bezohlední řidiči a slepí muži zákona

Bezohlední řidiči a slepí muži zákona
ilustrační foto
Další fotky: 
Bezohlední řidiči a slepí muži zákona

Z důvodu opravy kanalizace je od 1. září uzavřena Letecká ulice. Uzavírka má dopad i na autobusovou dopravu, zastávky se z přesunuly do Slezské ulice. A v tom je problém.

Uzavírka Letecké komplikuje život hlavně řidičům autobusů. I když je celá pravá strana Slezské ulice, kde jsou zastávky umístěny, označena značkami zákaz zastavení, celodenně zde parkuje řada aut. Řidičům autobusů tak nezbývá, než mezi nimi kličkovat.

"Když opravy začaly, Mojmírova ulice je označena jako jednosměrná z Dolní, Slezská naopak z Husova náměstí. První dny tady hlídkovali a pokutovali měšťáci, teď je to ale už nezajímá," popsal PvNovinkám situaci jeden z obyvatel přilehlých domů.

Protože autobusy v opačném směru z nádraží musí projíždět v Husově náměstí spojkou u školního hřiště, čekají jejich řidiče další lahůdky. "Zrovna v pátek večer někdo u kontejnerů na tříděný odpad zaparkoval osobák. Autobusák to musel složitě vytáčet hned na několikrát," popsal další případ bezohlednosti řidičů pan Miloš. Vzhledem k tomu, že uzavírka Letecké ulice potrvá do 31. října letošního roku, měli by se muži zákona více zajímat o dodržování příslušných dopravních předpisů. Muži za volanty autobusů - a nejen oni - by to v této lokalitě zcela jistě ocenili. (ber)

Foto: ber

 

Komentáře

Starají se abi slušným lidem dělali pekla!!!! dnez na nás skz poruchu někdo zavolal městkou policii jeden strážník to nechtěl řešit druhý musel hned dělat pekla vozidlo je v mezipřepisu díky tomu jdeme na přestupkovou kvůli banalitě v mezipřepisu jezdí čtvrtka aut v ČR ale to je nezajímá hlavně že slušnýmu člověku co nefetuje nechlastá neníčí veřejný a soukromý majetek udělali peklo.... 

Poslat nový komentář