Už brzy budeme znát nejlepší podnikatele Olomouckého kraje

Už brzy budeme znát nejlepší podnikatele Olomouckého kraje
ilustrační foto

Už 15. října se rozhodne o nejlepších podnikatelích Olomouckého kraje. Dvacítka nejúspěšnějších firem a živnostníků regionu bude bojovat v soutěžích Vodafone Firma roku 2014 a GE Money Bank Živnostník roku 2014. Odborná porota vybere vítěze ze 460 firem a živnostníků ze široké škály oborů, jakými jsou například stavebnictví, potravinářství nebo řemeslná výroba. V rámci celé ČR soutěž opět zaznamenala rekordní počet soutěžících. Přihlásilo se celkem 6 600 firem a podnikatelů.

Slavnostní vyhlášení regionálních vítězů se koná v Hotelu Clarion Congress v Olomouci od 18.00 hodin. V rámci společenského večera budou olomoučtí podnikatelé debatovat s odborníky na témata z podnikatelského prostředí. Vítězové krajského kola postupují do celorepublikového finále, které se koná 9. prosince v Praze na Žofíně.

V loňském roce se vítěznou firmou Olomouckého kraje stala společnost ZLKL z Loštic, která mimo jiné vyvinula i elektromobil pro handicapované. Titul pro nejlepšího živnostníka Olomouckého kraje si loni odnesl řemeslník Josef Sýkora, který s pomoci celé rodiny vyrábí dřevené hračky. (red)

Poslat nový komentář