Senátorka Božena Sekaninová: Je mi to nesmírně líto

Senátorka Božena Sekaninová: Je mi to nesmírně líto
ilustrační foto

Rezignace primátora Miroslava Pišťáka a následně náměstka hejtmana Olomouckého kraje a prostějovského radního Aloise Mačáka otřásly politickou scénou v Prostějově. Exkluzivně se pro PvNovinky k současné situaci vyjádřila senátorka Božena Sekaninová (ČSSD).

„Rezignace pana primátora Pišťáka a vlastně celé vzniklé situace je mi osobně nesmírně líto. Pana primátora znám jako komunálního politika již přes dvacet roků a jeho práce si nesmírně vážím. Naše město vedl moudře, rozvážně, s určitou noblesou na straně jedné i s důsledným respektem k potřebám občanů na straně druhé. Prostějov přivedl tam, kde je dnes – mezi vzkvétající, nezadlužená a dobře prosperující města, ve kterém se nám všem dobře žije. Nezbývá, než panu primátorovi poděkovat za jeho letitou práci a popřát našemu městu, aby do budoucna našlo do svého čela stejně výraznou osobnost.

Nejsem příznivcem předčasných závěrů, ale nyní jsem toho názoru, že oba pánové (pan primátor i náměstek hejtmana Olomouckého kraje) vyřešili situaci nejlépe jak uměli, aby celou kauzou nepoškodili naše město a ve svém důsledku ani naši stranu.“ (red)

Komentáře

No křišťálově čistá ČSSD

Mě je líto, že tito politici si spletli práci pro občany a to ještě nadstandardně placenou s výhodami pro sebe.

Nostalgie je v tomto případě zcela irelevantní. Mají padat hlavy a ne jen u těchto dvou lidí. Těch zlodějů je tam o mnoho více a ne jen v zastupitelstvu, ale i ve vedoucích funkcích jednotlivých odborů ... Zajíček, Košťál a další

Snad i nějaká ta slzička ukápla...

Je to i vinou politické representace, že Prostějov není město kde se všem dobře žije.

A teď ještě Božka Sekaninová!

Poslat nový komentář