Obrazem: Jak u nás jezdí cyklisté

Obrazem: Jak u nás jezdí cyklisté
ilustrační foto
Další fotky: 
Obrazem: Jak u nás jezdí cyklisté
Obrazem: Jak u nás jezdí cyklisté

Fotografie, poukazující na velký nešvar českých silnic, nám do redakce zaslala s patřičně rozhořčeným komentářem paní Kamila. Pořízeny byly v neděli odpoledne na výpadovce na Bedihošť.

"Beru, když na silnici potkám peloton trénujících silničních cyklistů. Jenže tohle byla pětice dospělých chlapů, kteří se evidentně dobře bavili hlavně tím, že zabírali celou šířku jízdního pruhu. Zatroubit na ně znamenalo riskovat, že se mi některý složí pod kola," netajila se zlobou řidička. Pětici se jí povedlo předjet až u benzinové stanice. Pánové si podle ní neodpustili jednoznačné posunkové komentáře
"Kdyby se tak bavila děcka, neřeknu. Ale dospělí chlapi, to je moc. Zajímalo by mě, jak by se zachovali, kdyby za volantem seděli oni," dodala.(ber)

Foto: čtenář PvNovinek

Komentáře

Myslím že prostějovští cyklisté jsou světoví fenomén, tohle je ještě na pohodu, to co se děje přímo ve městě už nelze ani slušně popsat. Každý návštěvník Prostějova (naštěstí jich až tak moc není) tu těžce nechápe. Možná až jednou městská policie začne tuto problematiku doopravdy řešit ( myslím represivně a nekompromisně) tak to bude na silnicích po Prostějově za pár let podstatně lepší.

Jsou to trotlové co na to víc říct. Jezdil jsem 5 let Prostějov - Mostkovice. Přes léto je úplně normální. Až je srazí nějaký slepý důchodce, bude už pozdě a poznají je podle toho dresu.

Poslat nový komentář