Zimní stadion je už v novém!

Zimní stadion je už v novém!
ilustrační foto
Další fotky: 
Zimní stadion je už v novém!
Zimní stadion je už v novém!
Zimní stadion je už v novém!
Zimní stadion je už v novém!

První etapa modernizace zimního stadionu, konkrétně oprav zázemí pro hokejisty A týmu, trenéry a rozhodčí je dokončena. Práce probíhaly rychlým tempem a za dva a půl měsíce bylo hotovo! 

„V novém jsou šatny, sociálky, masážní centrum, sauna s masážní vanou, kuchyňka, kancelář pro trenéry, tréninková posilovna. Při vstupu do stadionu budou nové turnikety a v současnosti běží oprava klubové místnosti,“ uvedl náměstek primátorky Jiří Pospíšil. Obnova zimního stadionu městskou pokladnu přijde na 5,4 milionu korun (bez DPH) a bude pokračovat i v příštím roce.

„Poptáváme studii na rekonstrukci celého zimního stadionu tak, aby odpovídal parametrům ligové soutěže. Oslovili jsme zpracovatele projektové dokumentace, kteří se stadiony zabývají. Z jejich studií pak následně vybereme tu nevhodnější,“ doplnil první náměstek primátorky Zdeněk Fišer. Podmínkou je zachování nosné konstrukce tak, jak je v současnosti. Nové zázemí získají žáci, dorost i veřejnost, v novém budou tribuny i sedačky.

„Samostatně jsme také pro diváky vyprojektovali parkoviště. Zaparkovaná vozidla fanoušků totiž v době hokejových utkání z velké části blokují tamní ulici, což je pro silniční provoz nebezpečné. Nové parkoviště by mělo motoristům nabídnout kolem sto dvaceti míst. Práce zde budou probíhat po etapách,“ uzavřel Zdeněk Fišer.

Zdroj a foto: MMPv

 

 

Poslat nový komentář