Cipísek připravuje nové akce. Přihlásíte se?

Cipísek připravuje nové akce. Přihlásíte se?
ilustrační foto

Mateřské centrum Cipísek se připravuje na podzimní sezonu. Přihlásit se můžete do různých skupin podle stáří vašeho dítěte.

„Mateřské centrum Cipísek už tradičně nabízí programy pro rodiče s dětmi od tří měsíců do pěti let. V podzimním cyklu se připravují besedy, semináře a kurzy o výchově dětí, rodičovská setkávání, besedy pro maminky s miminky, besedy pro tatínky, individuální poradenství, ale také akce pro celou rodinu. Aktuální rozpis všech jednorázových akcí, které jsou určeny veřejnosti a nejen pravidelným návštěvníkům centra, zveřejňuje centrum na svých webových a facebookových stránkách,“ uvedla náměstkyně primátorky Ivana Hemerková.

Pravidelné programy budou probíhat od 19. září 2016 podle rozpisu skupin. A komu jsou programy centra konkrétně určeny? Mimiklub je pro děti od 3 do 9 měsíců, Broučci 9 - 18 měsíců, Motýlci 1 - 2 roky, Zajíčci 1,5 - 2,5 roku, Méďové od 2 let, Cipískova školička je adaptační program před vstupem do školky, Hrátky s pohádkou pro předškoláky. Zápisy do programů s Cipískem v cyklu září - prosinec a Dny otevřených dveří proběhnou od 5. do 16. září ve všední dny od 8.30 do 12.00 hodin.

Bližší informace o programech a volných místech v jednotlivých skupinách získají zájemci na:www.facebook.com/cipisekprostejov, informace a přihlášky: www.mcprostejov.cz, www.facebook.com/cipisekprostejov, email: mcprostejov@centrum.cz. Aktivity Mateřského centra Cipísek jsou podpořeny z dotačního programu Rodina MPSV ČR a Statutárním městem Prostějov.

Zdroj MMPv, foto: MC Cipísek

Poslat nový komentář