Olomoucký kraj spouští jedinečnou aplikaci s podklady zastupitelstva

Olomoucký kraj spouští jedinečnou aplikaci s podklady zastupitelstva
ilustrační foto

Krajská samospráva v Olomouckém kraji jako první v České republice nabízí obyvatelům regionu možnost nahlížet on-line do přípravy podkladových materiálů na zasedání zastupitelstva.

Majitelé mobilních zařízení s operačním systémem Android, kteří se zajímají o dění v krajské samosprávě, mají s nástupem nového vedení možnost stáhnout si z Google Play zdarma aplikaci Olomoucký kraj Zastupitelstvo. Tato aplikace umožní sledovat v mobilních telefonech a tabletech on-line přípravu podkladů, které jsou předkládány na zasedání zastupitelstva.

Zájemci, kteří si aplikaci nainstalují, mají on-line přístup i k opraveným materiálům nebo podkladům, které jsou předkládány dodatečně. Materiály budou v aplikaci zveřejňovány vždy čtrnáct dní před zasedáním krajského zastupitelstva a poté průběžně až do samotného jednání zastupitelů.

Nejbližší zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje proběhne 19. prosince 2016, první materiály tak budou v aplikaci ke stažení už 5. prosince. Aby si uživatel mohl materiály stáhnout, musí být připojen na internet.

Přímý odkaz ke stažení aplikace: https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.inflex.predlohy.pubKUOL&hl=cs (Zdroj kr-olomoucky.cz)

(red)

Poslat nový komentář