Bytová komise Rady města Prostějova nadělovala

Bytová komise Rady města Prostějova nadělovala
ilustrační foto

Už potřetí uspořádala Bytová komise při Radě města Prostějova na počátku Adventu sbírku zaměřenou na zimní období a pomoc potřebným.

„Blíží se vánoční čas, svátky budou v Azylovém centru trávit ti nejpotřebnější. Proto jsme na počátku adventu opět uspořádali sbírku zaměřenou právě na toto období. K obvyklým věcem, jako je ošacení, ložní povlečení či kuchyňské potřeby, tak přibyly i vánoční perníky a adventní věnec,“ uvedla Jana Halvadžievová z Bytové komise Rady města Prostějova. K této vánoční sbírce se tentokrát přidali i zaměstnanci Domovní správy Prostějov a náměstek primátorky statutárního města Prostějova Pavel Smetana. Sbírka putovala klientům Azylového centra spolu s přáním poklidného adventního času, klidných vánočních svátků a všeho dobrého do nastávajícího roku 2017.

„Pro někoho může představovat příští rok změnu k lepšímu. Klienti, kteří se v azylovém domě osvědčí a jsou schopni samostatného života, mají totiž možnost získat sociální byt. V něm pak dále žijí pod dohledem a s pomocí terénního pracovníka. Doufáme, že pobyt v Azylovém centru bude pro mnohé z klientů odrazovým můstkem do nového, lepšího života,“ věří Smetana. (red)

 

 

Poslat nový komentář