Stáje M+M zpf ve Ptení zvou na prázdniny

Stáje M+M zpf ve Ptení zvou na prázdniny
ilustrační foto

Stáje M+M zpf s.r.o. Ptení jsou na trhu tři roky. Nepůsobí ale jen v oboru, týkajícím se chovu a výcviku koní, snaží se o propojení lidského i zvířecího faktoru s přírodou. Uzpůsoben je k tomu celý areál. Jak majitelé s překvapením zjistili, jeho podoba z ptačí perspektivy je dokonalou siluetou hlavy koně. Nejbližší akcí jsou prázdninové pobyty u koní pro děti. 

„Nabízíme buď jednodenní pobyt 3. února, nebo čtyřdenní pobyt od 6. do 9. března,“ vysvětlila spolumajitelka stájí Martina Očenášková s tím, že bližší informace najdete na http://www.staje-mm.cz/pololetky.pdf.

Tábory pořádají stáje opakovaně, k dispozici je školený personál, ale především koníci, určení k práci s dětmi. „Těší se na ně poničky Meduňka a Erinka,“ dodala Martina Očenášková. Pro velký zájem je nutno pobyt rezervovat co nejdříve.

 Nabídka stájí je daleko širší, mimo jiné v podobě metody Feng Shui, kterou můžete v rozlehlém areálu vidět na každém kroku. Přesvědčit se o tom můžete i pomocí dronu na https://www.youtube.com/watch?v=zFSurO4kO1U.  

 Stáje v současné době pracují na výstavbě nových boxů, chystají semináře Feing Shui a nabízí možnost sportovního jezdectví. Jak M+M fungují, co je v nich zajímavého, či jak tráví dny lidé i koně, se můžete podívat na http://www.staje-mm.cz/new/fotogalerie.html.  (red)

Foto m+m

 

 

Poslat nový komentář