Tradiční akce záchranářských složek! Opět se představí veřejnosti!

Tradiční akce záchranářských složek! Opět se představí veřejnosti!
ilustrační foto

Tradiční akce, která lidem představí práci záchranářských složek, proběhne 27. dubna v areálu velodromu v Kostelecké ulici v Prostějově. Během už šestnáctého ročníku akce uvidí zájemci ukázky techniky, výstroje, výzbroje, laserovou střelnici, ukázky městského kamerového systému s digitálním záznamem, laserový měřič rychlosti vozidel, prostředky Integrovaného záchranného systému a kriminalistickou techniku.

„Na své si přijdou i děti, které se budou moci účastnit soutěží. Nejlepší pak obdrží drobné ceny. Součástí akce budou informační střediska jednotlivých složek, které nabídnou poradenskou službu. Za zmínku stojí i ukázka ovlivnění alkoholem nebo drogou pomocí speciálních brýlí. Ty si návštěvníci Dne se složkami IZS budou moci sami vyzkoušet,“ nastínila primátorka města Alena Rašková.

Akci pořádá Hasičský záchranný sbor, Zdravotnická záchranná služba, Policie ČR, Městská policie Prostějov, Celní správa a Vojenská policie v areálu Velodromu, v Kostelecké ulici, od deváté hodiny dopolední do půl druhé odpoledne. (red)

Ilustrační foto: MMPv

Poslat nový komentář