Prostějov má nejpřívětivější magistrát v kraji. Opět

Prostějov má nejpřívětivější magistrát v kraji. Opět
ilustrační foto

Město Prostějov ve 3. ročníku soutěže Přívětivý úřad 2018 v kategorii obcí s rozšířenou působností opět bodovalo. V rámci Olomouckého kraje se stalo absolutním vítězem a zároveň si odneslo třetí místo v rámci celé České republiky. Ve 3. ročníku soutěže získalo dvojici ocenění.

Ocenění si v Národním archivu v Praze převzala primátorka města Prostějova Alena Rašková a tajemnice Magistrátu města Prostějova Blanka Vysloužilová.

Magistrát města Prostějova tak opět získal trofej, diplom a především nálepku Přívětivého úřadu stvrzující, že daný úřad poskytuje nadstandardně kvalitní služby a otevřeně se snaží vycházet občanům/klientům maximálně vstříc. Smyslem nálepek určených na vchodové dveře úřadu je, aby občané již při vstupu do budovy úřadu poznali, s jak přívětivým úřadem můžou počítat.

O soutěži

Přívětivý úřad je soutěží mapující stav přívětivosti a otevřeností obecních a městských úřadů vůči občanům a jejich potřebám. Základní hodnotící kategorií je poskytování nadstandardních služeb či běžných služeb v nadstandardní kvalitě. Cílem soutěže je ocenit snahu představitelů obcí/měst a obecních/městských úřadů ve zvyšování přívětivosti úřadu.

Soutěž mapující služby městských úřadů pořádá Ministerstvo vnitra ČR. (red)

Komentáře

Neuvěřitelné.Si snad dělají............

Poslat nový komentář