Burpee challenge, to nejsou jen angličáky, ale hlavně zábava a pomoc druhým

Burpee challenge, to nejsou jen angličáky, ale hlavně zábava a pomoc druhým
ilustrační foto plakát

Tým Spartan race training group Prostějov si vás dovoluje pozvat na sportovně charitativní akci. Smyslem je spojit v jeden den sportovce i nesportovce a udělat něco pro dobrou věc. Členové SRTG Prostějov zvolili, že výtěžek této akce poputuje pro Davídka Vítka ze Ptení, který se svým handicapem nemá svůj život jednoduchý. Sbírka je zcela dobrovolná a bude předána přímo na místě.

A proč je to Burpee challenge? Burpee, česky angličák, je pro spartany symbol. Symbol trestného cviku za nesplněnou překážku v závodech. Přijďte si s námi tento cvik vyzkoušet! Je to dobrovolné, stejně jako výše příspěvku, který v celé výši bude předán Davídkovi. Kromě angličáků je připraven také program pro děti v podobě her a různých překážek, které představí děti ze skupiny Warrior kids, které trénují pod dohledem trenérů ze SRTG Prostějov. Je to možnost, jak nahlédnout do skupiny, najít nové kamarády a přijít se pobavit. Pro děti budou nachystány i symbolické ceny, které nám věnovalo posezení U Rockyho.

"Přijď i ty 23. května od 17 do 20 hodin do parku u hvězdárny. Ukaž, že máš srdce na správném místě. Je jedno, kolik angličáků uděláš, důležité je, že se zapojíš!"

Spartan race training group

Poslat nový komentář