Tip na čtvrtek: Limonádový Joe na hradě Šternberk

Tip na čtvrtek: Limonádový Joe na hradě Šternberk
ilustrační foto plakát

21. června 2018 od 20 hodin se hrad Šternberk promění v jeviště. Dramaturgie letošního ročníku Šternberského kulturního léta pod hvězdami se vrací k původní koncepci a jako zahajovací koncert nabídne muzikálový projekt  – Limonádový Joe. V nastudování Slezského divadla Opava podle slavné filmové předlohy se návštěvníkům představí jeho činoherní i operní soubor.

Limonádový Joe, pistolník s lahodným tenorem, který se místo whisky napájí Kolalokovou limonádou a na celém divokém západě nemá konkurenci ani v rychlosti tasení koltů, ani v přesnosti střelby, patří k titulům, které neopouštějí divadelní scény ani televizní obrazovky.

Původní román Limonádový Joe vyšel už v roce 1946. Do podoby divadelního – muzikálového scénáře jej autor Jiří Brdečka přepsal v roce 1955 a nezapomenutelný stejnojmenný film natočil Oldřich Lipský v roce 1964. Autory hudby jsou Jan Rychlík a Vlastimil Hála.

Vstupenky můžete zakoupit v informačních centrech ve městech Šternberk, Olomouc, Uničov, na www.ticketpro.cz nebo přes rezervační portál http://arks-vstupenky.cz/limonadovy-joe.

Muzikál se koná v produkci agentury ARKS Plus, s. r. o. za finanční podpory města Šternberka, Olomouckého kraje a partnerů. (red)

Poslat nový komentář