Václav Obr je nominován na Osobnost Moravy pro rok 2018

Václav Obr je nominován na Osobnost Moravy pro rok 2018
ilustrační foto

Už po třetí v řadě pořádá spolek Moravská národní obec anketu o Osobnost Moravy pro rok 2018. V minulých letech ocenění získal muzikant Jura Pavlica, v prvním ročníku zvítězil spisovatel a folklorista Jiří Jilík Letos je v ohni želízko z našeho regionu, mezi nominovanými je i Václav Obr, restaurátor starožitných kočárů a ředitel Muzea kočárů v Čechách pod Kosířem.

Pro některou z jedenácti navržených osobností můžete hlasovat každý den opakovaně v intervalu 24 hodin až do 31. 12. 2018. na http://osobnost.moravy.eu/. Mimo Václava Obra je v nominaci brněnský herec, dabér a rozhlasový moderátor.Zdeněk Junák, Arnošt Goldfam, herec, dramatik, režisér, pedagog a spisovatel, který působil i v Prostějově, Luděk Galuška, vědecký pracovník, archeolog, publicista a popularizátor raných dějin Moravy a Darina Nešporová, učitelka mateřské školy v obci Jívová na Olomoucku. Díky osobní statečnosti a obětavosti v červnu loňského roku zachránila doslova s nasazením vlastního života čtyři děti. (ber)

Foto: osobnostmoravy.eu

Komentáře

"Darina Nešporová, učitelka mateřské školy v obci Jívová na Olomoucku. Díky osobní statečnosti a obětavosti v červnu loňského roku zachránila doslova s nasazením vlastního života čtyři děti" TO JE ZA MĚ OSOBNOST MRAVY !!!

Poslat nový komentář