Look Bella 2018 se blíží. Hlaste se do castingu!

Look Bella 2018 se blíží. Hlaste se do castingu!
ilustrační foto

Již 15. ročník projektu „LOOK BELLA 2018“ je pokračováním úspěšné série čtrnácti předchozích ročníků soutěže krásy z let 2004 - 2017, které se účastní mladé, atraktivní dívky a mladí muži. Cílem projektu je zvolit nejzajímavější tvář roku 2018 a otevřít začínajícím modelkám a modelům dveře do světa modelingu. Vítězové soutěže získají atraktivní a hodnotné ceny a nabídku spolupráce s modelingovou agenturou Prestige models. Finále soutěže proběhne začátkem prosince v Laser Show Hall Brno.

Od podobných „soutěží krásy" se tato soutěž odlišuje především tím, že dává šanci nejenom mladým slečnám, ale přihlásit se a soutěžit mohou také mladí muži. Podmínky účasti jsou snadné. Do soutěže se mohou přihlásit dívky od 15 do 25 let s min. výškou 170 cm a mladí muži od 17 do 25 let s min. výškou 180 cm.

Po castinzích, které probíhají po celé České republice v krajských městech v nejnavštěvovanějších obchodních centrech, následuje Semifinále a celá soutěž vrcholí Finálovým galavečerem v Laser Show Hall Brno. Během galavečera tak můžete shlédnout hudební i taneční vystoupení známých umělců, originální módní přehlídky, rozhovory se soutěžícími a samozřejmě nezbytnou a oblíbenou promenádu v plavkách/prádle - to vše profesionálně moderováno známou osobností.

Patronkou a patronem letošního ročníku je krásná modelka Lucie Kovandová, Česká Miss World 2013, a Antonín Beránek, vítěz LOOK BELLA 2010, Muž roku 2013 A NEJKRÁSNĚJŠÍ Evropan 2013. Oba patroni se zúčastní na všech castinzích a nebudou chybět ani na Finálovém galavečeru.

Castingy Miss & Mr. Look Bella 2018 startují v polovině září. Hlásit se můžete už dnes, přesný termín a další informace najdete na http://www.look-bella.cz.

(Zdroj: LOOK BELLA.cz)

Poslat nový komentář