3. Moravské setkání motorek a automobilů RVHP se blíží

3. Moravské setkání motorek a automobilů RVHP se blíží
ilustrační foto
Další fotky: 
3. Moravské setkání motorek a automobilů RVHP se blíží
3. Moravské setkání motorek a automobilů RVHP se blíží

Ve dnech 7. a 8. září se v plumlovském autokempu Žralok uskuteční další Moravské setkání motorek a automobilů RVHP. Již po třetí v řadě ho spolu se svým týmem bude pořádat Roman Nezhyba.

„Loňského ročníku se zúčastnilo dvě stě sedmdesát šest automobilů a třicet motorek," říká příznivec historie SNB, známý svou ojedinělou sbírkou policejních relikvií. Účastníci mohou přijet již v pátek a využít ubytování v kempu. Na sobotu je pak připraven pestrý program.

Zahájení je v sobotu v 10 hodin a po celý den se účastníci i návštěvníci mohou těšit na pestrý program. Třeba soutěže pod názvem Aneb jak jsme si hrávali jako malé děti, ale také soutěž v jízdě zručnosti, o nej auto, nej motocykl. Všechny čekají krásné odměny.

Pro všechny děti bude za odměnu v poledne na pláži rybníka před kempem připravena pěnová koupel. Na pořadu je po celý den hudba 70. a 80. let a také večerní disco.

Letos se ale nepojede spanilka. „Spanilá jízda nebude. Ono ukočírovat 300 vozidel není jednoduché," vysvětluje Roman Nezhyba. A tak na místo ní přibyla jízda zručnosti. Ovšem, ne zrovna obyčejná. „Své miláčky necháte zaparkované a tuto jízdu zručnosti pojedete „cestou necestou, kolem nekolem, malotraktorem," doplňuje.

Na setkání se stále ještě můžete hlásit. Přihlášku a podrobné informace naleznete na https://www.pohotovostni-utvar-vb.cz/.

Záštitu nad akcí převzal JUDr.Phdr. Zdeněk Ondráček Ph.D., poslanec PS Parlamentu ČR, předseda Podvýboru pro Policii ČR, obecní policie a bezpečnostní služby. (ber)

Foto: archiv PvN

Poslat nový komentář