Na stromu splněných přání chybí poslední dárky. Pro děti

Na stromu splněných přání chybí poslední dárky. Pro děti
ilustrační foto

Přání prostějovských seniorů jsou beze zbytku splněna, všechny dárky jsou rezervovány. Posledních devět přání chybí splnit dětem na Stromu splněných přání Dobrého místa pro život. Pomůžete, aby se všechny děti mohly pod stromečkem radovat?

Do Azylového centra chybí kolo "12" pro čtyřletého kloučka. Nevadí, že bude starší, třeba z bazaru. Nemáte někdo doma po svém dítku? „Jáchym si ho zaslouží, je to moc hodný kluk," vzkazuje ředitel Azylového centra Jan Kalla.

Dětem, které vybraly pracovnice SOS Kompas Prostějov, chybí hlavně dárky praktické, převážně v podobě oblečení. „Čtrnáctiletý Petr by rád mikinu, velikost 164, stejné přání a velikost má 17letý Libor. Bundu velikost 140 by moc chtěl devítiletý Vladimír, bundu velikosti 152 si přeje 14letá Patricie. Patnáctiletou Sáru by potěšil dívčí kabátek velikosti 158," říká Regina Šverdíková. Sourozenci Kuba (17 let), Honza (13 let), Dava (11 let), Míša (9 let) a Víťa (8 let) jsou velkými fotbalisty, a tak by pod stromečkem rádi našli kopačák, sportovní láhve a dresy. Čtyřletý Pavlík by rád auto na ovládání, devítiletý Adam pak vrtulník na ovládání.

Všechny dárky jsou naopak zarezervovány pro děti z Dětského domova Plumlov.

Dárky si můžete zarezervovat na http://www.dobremistoprozivot.cz/stromProstejov2018, Okrašlovacímu spolku je pak musíte doručit do 13. prosince.

Děkujeme! (ber)

Poslat nový komentář