ČERSTVÉ EXOTICKÉ OVOCE míří do Prostějova!

ČERSTVÉ EXOTICKÉ OVOCE míří do Prostějova!
ilustrační foto

Tentokrát rovnou ze dvou destinací, z Afriky a nově z Kréty. Všude tam, kde farmáři dobře ví, že jejich výpěstky nejlépe chutnají bez chemie, neskladované a čerstvé. Přijďte 22. prosince od 13 do 18 hodin do KasCentra doladit váš vánoční stůl výjimečnými plody, které chutí a velikostí lehce předčí vše, co jste dosud viděli a ochutnali. Ti, kteří subsaharské pásmo navštívili, dobře ví, o čem je řeč.

Na co se můžete těšit? Na dokonalá máslová avokáda, velké ananasy, obří jackfruity, jablíčkové banánky, banány na gril, oranžové papaji, slaďoučká manga, prudce vonící maracuji, pěnové annony, chlupaté kuličky rambutanů, jedlé ostře červené kaktusy s neobvyklým názvem dračí ovoce a další. Ochutnávky všech těchto pokladů zdarma. Navíc nákupem v rámci fairtrade podpoříte i drobné farmáře v srdci Afriky, kteří budou mít i se svými dětmi díky vám Vánoce o něco hezčí.

Aby si mohli vybrat opravdu všichni, nově je na Velký trh zařazeno ovoce z Kréty od starousedlíků, kteří se pyšní top kvalitou mandarinek, pomerančů, citronů a grepů, jejichž cena je mimořádně příznivá. Co je pozoruhodné? Veškeré ovoce na trhu se sklízí v momentě, kdy čtete tento článek. Čerstvěji už to nejde! S potěšením opět vítáme skvělý projekt NUTCASE, delikátní oříšková másla přímo ze srdce Prostějova, které představí jejich producenti. Ti pro návštěvníky vedle másel a raw tyčinek připraví výbornou kávu a raw vegan dorty s ovocem. Příprava na Vánoce tak dostoupí absolutního vrcholu a nezbývá, než začít slavit. Zve celý tým Bez Obalu v srdci Hané a Nutcase. (red)

 

Poslat nový komentář