Ukradené štěně je doma. Lopiho našli na Přerovsku! 

Ukradené štěně je doma. Lopiho našli na Přerovsku! 
ilustrační foto

Ve čtvrtek 6. prosince 2018 večer bylo z pozemku rodinného domu v ulici Pod Kosířem v Prostějově odcizeno čtyřměsíční štěně bílého švýcarského ovčáka. Lopi je už doma u své rodiny. Nalezen byl v obci na Přerovsku!

"Pes slyší na jméno Lopi a je nezaměnitelně označen. Pokud by ho někdo viděl či o něm věděl, prosíme o jakékoliv informace.  Za informace k jeho nalezení nabízíme odměnu,"  obracel se následně na širokou veřejnost majitel Martin Kalabis.

"Štěně se následně podařilo najít především ve spolupráci s veřejností a majitelů štěněte, kteří zasílali a dávali podněty k možnému místu výskytu psa. Policie v souvislosti s těmito poznatky prováděla šetření, kdy jeden z poznatků byl kladný a pes byl nalezen v obci na Přerovsku s tím, že osoba, u které byl nalezen ho vydala a ten byl vrácen majitelům," sdělila dnes redakci policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Pejska si majitelé cenili na dvě desítky tisíc korun. "Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření z přečinu porušování domovní svobody a přečinu krádež. Za ty pachateli v případě dopadení a odsouzení hrozí trest odnětí svobody na šest měsíců až tři léta," uvedl už před časem policejní mluvčí František Kořínek. (ber)

Foto: FB

Poslat nový komentář