Prudíte manželku při řízení? Tak pozor!

Prudíte manželku při řízení? Tak pozor!
ilustrační foto

Neobvyklý případ řešili policisté z Pardubického kraje. Manželé se vraceli z návštěvy domů. Během jízdy autem muž své ženě mluvil do řízení, což neměl dělat. Manželka ztratila trpělivost a svého partnera vyhodila z auta 100 kilometrů od jejich domova. O pár hodin později však po muži zahájila policie rozsáhlé pátrání, jelikož své ženě zavolal, že umírá.

"Manželé se vraceli ze sváteční návštěvy. Manžel řidičky usoudil, že jeho žena neumí řídit auto a proto jí údajně začal během jízdy poučovat a sahat do řízení," uvedla tisková mluvčí Dita Holečková.

Muž své manželce raději neměl radit. Té totiž došla trpělivost a svého partnera vyhodila z auta. "Bylo jí zřejmě úplně jedno, že se právě nacházejí někde mezi Jaroslaví a Vysokým Mýtem, ač oni bydlí v Olomouci," doplnila Holečková.

Když už byla žena doma, manžel jí zavolal, že umírá a netuší, kde se nachází. Manželka se vyděsila a kolem půl jedné ráno zavolala na policii, která okamžitě zahájila velkou pátrací akci v okolí, kde měl muž vystoupit.

Pátrání nakonec dopadlo dobře, jelikož se muž objevil doma v ranních hodinách a byl v pořádku. (ber)

 

Poslat nový komentář