Město nabízí pozemky pro investory

Město nabízí pozemky pro investory
ilustrační foto

V současné době jsou k dispozici menší ucelené plochy. V průmyslové zóně v ulici Brněnská (východně i západně) vlastní město Prostějov pozemky o maximální využitelné ploše zhruba 2 ha. Jižně od ulice Kojetínská se podařilo městu zatím získat drobné pozemky o maximální velikosti cca 1 ha.

„Nové pozemky jsou pro město Prostějov klíčové. Na výkupech intenzivně pracujeme, abychom mohli do budoucna přilákat nové investory. S každým dalším investorem bude stále více nových pracovních příležitostí, které využívají jak místní, tak i dojíždějící lidé," uvedl první náměstek primátora Jiří Pospíšil.

Vzhledem k tomu, že město pozemky určené pro podnikání průběžně vykupuje i prodává, aktuální informace o volných plochách poskytnou pracovníci Odboru správy a údržby majetku města Magistrátu města Prostějova (vedoucí odboru Mgr. Libor Vojtek, tel. 582 329 555). (red)

Komentáře

"S každým dalším investorem bude stále více nových pracovních příležitostí, které využívají jak místní, tak i dojíždějící lidé," uvedl první náměstek primátora Jiří Pospíšil."
Jaké bohulibá činnost, už delší dobu pracuju v Olomouci za úplně jiné peníze a hledám si zde bydlení i s rodinou, už mě nebaví dojíždět a potkávat ukrajince a jinou verbež v Prostějově

obecní spekulanti

Poslat nový komentář