Vanessa z Prostějova bojuje v Dívce roku 2019

Vanessa z Prostějova bojuje v Dívce roku 2019
ilustrační foto

V sobotu 9. února se ve Šternberku konalo další kolo castingu soutěže Dívka roku 2019. Na třetím místě, které jí zajistilo postup do semifinále, se umístila prostějovská Vanessa Reiterová.

„Moje dcera Vanessa Reiterová byla reprezentovat naše město Prostějov na soutěži DÍVKA ROKU 2019, kde získala krásné 3. místo a postoupila do semifinále," pochlubila se maminka Kateřina Dostálová. Jako volnou disciplinu zvolila Vanessa pole dance.

Letos se koná jubilejní 30. ročník celostátní soutěže, která vyvrcholí 6. května 2019 celostátním finále v pražském Divadle pod Palmovkou. Doufejme, že tam Vanesse budeme moci fandit!

Dívka roku je celostátní soutěž pro dívky 13 – 15 let. Jde o ojedinělou akci v České republice tohoto typu a této věkové kategorie. V soutěži převažuje snaha po výchovných aspektech nad snahami pro uplatnění dívek v oblasti modelingu a show byznysu. Přesto soutěž nepostrádá ani tyto motivační prvky, protože v ní jde o to dokázat, že i hezká děvčata jsou chytrá a že tato kombinace, tj. kombinace inteligence a krásy by jim měla pomoci v životním uplatnění. (ber)

Foto: FB

Komentáře

Matka Dostálová a cérenka Raitrová, to bude famílie :-((

Poslat nový komentář