Pomáhat můžete v Tescu. Žetony z nákupu

Pomáhat můžete v Tescu. Žetony z nákupu
ilustrační foto
Další fotky: 
Pomáhat můžete v Tescu. Žetony z nákupu

Víte, jak zlepšit místo, ve kterém bydlíte? Zúčastněte se programu Vy rozhodujete, my pomáháme, skrze který Tesco rozděluje 5 040 000 korun 270 organizacím po celém Česku, aby podpořilo projekty, které pomáhají místním komunitám. V Prostějově o grant usilují hned tři.

Nejste sami - mobilní hospic, z.ú.

Je pro vás samozřejmost být v klidu? Je pro vás samozřejmost poslouchat hudbu? Jsme Nejste sami - mobilní hospic, z.ú. Díky naší organizaci mohou těžce nemocní dospělí a děti strávit své poslední chvíle se svými blízkými a v domácím prostředí. Projekt spočívá v zakoupení pěti vajíček s vibrační hudbou. Těžce nemocní lidé by tak nezůstali ochuzeni o prožitky, které jsou pro nás ostatní zcela běžné. Hudba i lidský hlas léčí. Hudba zmírňuje úzkosti, bolest, pozitivně působí na krevní tlak. Smrt musí být důstojná. Poslední chvíle života musí být stráveny co nejlépe.

Junák — český skaut, středisko Járy Kaštila Prostějov, z. s. Hravý dvorek

Naše středisko se dlouhodobě věnuje práci s dětmi a mládeží. S přestavbou dvorku jsme již sami začali v minulých letech, bohužel nám ale naše vlastní finanční prostředky nestačí na kompletní dokončení. Vaše podpora renovace dvorku by zajistila zlepšení podmínek, ve kterých se naši dobrovolníci snaží děti rozvíjet. Získali bychom nejen místo pro bezpečný pohyb a hry, ale také venkovní prostor pro setkávání našich členů, ve kterém by rádi trávili svůj volný čas.

Andělé Stromu života zapsaný spolek - Vraťme dětem smích

Dětský klub Stromeček má jediný cíl - ulehčit pozůstalým dětem strádání po zesnulém rodiči. Stromeček vznikl spontánně na základě potřeb dětí. Těchto nejmenších návštěvníků máme již ve Stromu života více než 50. Dětský klub Stromeček je místo, kde se děti ve věku od 3 do 14 let scházejí každých 14 dní. Je to místo, kde se cítí bezpečně. Místo, kde s nimi psychoterapeut může nenásilnou formou pracovat a pomáhat jim, zatímco ony vyrábějí, malují, tvoří a jsou mezi dětmi, které prožily stejnou bolestnou událost. Přicházejí pravidelně a rády. Stromeček je místo veselé, prostor pro pochopení.

Pro tyto projekty můžete hlasovat pouze v Tesco obchodě - Olomoucký Prostějov Konečná 25.

Organizátorem programu Vy rozhodujete, my pomáháme je Tesco Store ČR a.s. a Nadační fond Tesco. (ber)

Poslat nový komentář