Pozor: Nepřetržitá výluka trati Olomouc hl.n. - Prostějov hl.n.

Pozor: Nepřetržitá výluka trati Olomouc hl.n. - Prostějov hl.n.
ilustrační foto

Provozovatel dráhy - Správa železniční dopravní cesty, výluku vyhlásil na trati Olomouc - Nezamyslice ve dnech od 22. března od 8:00 hodin do 7. dubna 2019, 15:00 hodin.

• Všechny vlaky kategorie R a Sp 1438 jsou nahrazeny náhradní autobusovou dopravou v úseku Olomouc - Prostějov - Nezamyslice a opačně. Zároveň jsou souběžně vedeny odklonem přes Přerov. Cestující nedoplácí rozdíl jízdného za jízdu oklikou. Ve všech spojích náhradní autobusové dopravy, které nahrazují vlaky kategorie R, bude zajištěna přeprava jízdních kol dodávkovým automobilem v maximálním počtu 6 ks jízdních kol.• Všechny vlaky kategorie Os a Sp jsou nahrazeny náhradní autobusovou dopravou v úseku Olomouc hl.n. - Prostějov hl.n. a opačně. Za osobní vlaky jsou na vybraných spojích dvě linky náhradní autobusové dopravy, jedna přímá Olomouc hl.n. – Prostějov hl.n. a opačně (bez zastavení, označena písmenem P) a jedna zastávková (označena písmenem Z).

Z důvodu odlišné jízdní doby bude po dobu výluky platit odlišný výlukový jízdní řád. Ten bude zároveň vyvěšen ve všech dotčených stanicích a zastávkách.

Kompletní informace k výluce najdou cestující na našich stránkách www.cd.cz/omezeniprovozu.

Upozorňujeme zejména na tyto odlišnosti:

Po celou dobu konání výluky je z důvodu uzavírky přejezdu v obci Blatec umístěna náhradní autobusová zastávka u požární zbrojnice.V termínu od 23. do 26. března 2019 je z důvodu uzavírky železničního přejezdu v obci Vrbátky umístěna náhradní autobusová zastávka u obecního úřadu, v ostatní dny na autobusové zastávce „Vrbátky žel. přejezd“. Ve dnech od 23. do 26. března 2019 bude zastávka Kraličky obsluhována pouze vybranými spoji dle výlukového jízdního řádu.

(Zdroj: ČD)

Poslat nový komentář