Veřejnou zakázku získal TK Plus

Veřejnou zakázku získal TK Plus
ilustrační foto

Předmětem veřejné zakázky „Služby v oblasti marketingu a propagace pro statutární město Prostějov v roce 2019/2020“ je zajištění služeb v oblasti marketingu a propagace města Prostějova vybraným dodavatelem.

„Jde o služby propagace a reklama statutárního města Prostějova při vybraných sportovních, kulturních a společenských akcích dodavatele, organizovaných v Prostějově, v olomouckém regionu i v České republice, (sportovní turnaje, poháry, mítinky, klubové soutěže, výstavy a kulturní festivaly), zajištění prezentace města Prostějova prostřednictvím plošné reklamy a v tištěných materiálech na výše uvedených akcích a zajištění mediální prezentace města při konání výše uvedených akcí v televizi, rozhlase, tisku a sociálních sítích a webových stránkách akcí a také na doprovodných akcích,“ osvětlil primátor města Prostějova František Jura a doplnil, že zadávací řízení je v režimu řízení na zakázku malého rozsahu formou otevřené výzvy. Předpokládaná hodnota veřejné zakázky je 1,9 milionu korun (bez DPH).

Požadované období poskytování marketingových služeb je 1. 4. 2019 až 31. 3. 2020. V řízení předložil nabídku jediný dodavatel, a to TK PLUS s.r.o.. Vzhledem k faktu, že v řízení byla podána jediná nabídka, hodnotící komise neprovedla hodnocení nabídek a přešla k posouzení splnění podmínek účasti jediného účastníka zadávacího řízení.

„Komise posoudila splnění podmínek způsobilosti a kvalifikace a konstatovala, že účastník TK PLUS s.r.o. v rámci nabídky prokázal splnění způsobilosti a kvalifikačních požadavků pro realizaci zakázky. Posoudila také splnění podmínek a požadavků zadávací dokumentace,“ doplnil primátor Jura.

V nabídce bylo nabídnuto poskytnutí marketingových a propagačních služeb pro město Prostějov pro:

- 4 akce místní úrovně (Amatérská tenisová liga, Aplaus divadelní přehlídka, Večer mistrů a medailistů /tenis, Tenisový ples),

- 3 akce regionální úrovně (Cena Olomouckého kraje za přínos v oblasti kultury, Čokoládová tretra, Sportovec Olomouckého kraje),

- 4 akce celostátní úrovně (série tenisových turnajů ČTS, Hledáme nové vítěze FC a DC, MČR družstev v babytenisu, Halové mistrovství ČR v tenisu – mladší žáci),

- 2 akce mezinárodní úrovně (MONETACzech Open- mezinárodní tenisový turnaj mužů, Zlatá tretra Ostrava- mezinárodní atletický meeting).

Účastník TK PLUS s.r.o. tak splnil minimální počet požadovaný akcí. Tato akce bude financována výhradně z rozpočtu města Prostějova. (red)

 

Komentáře

Sranda-výběrové řízení.

Poslat nový komentář