Zastupitelstvo města Prostějova schválilo dotace do sportu. Jednorázové

Zastupitelstvo města Prostějova schválilo dotace do sportu. Jednorázové
ilustrační foto

Zastupitelé města Prostějova v úterý schválili poskytnutí dotace z rozpočtu města Prostějova na rok 2019 z fondu rezerv a rozvoje.

Částku 40 tisíc korun dostane AT Production s. r. o., Staré Brno na pořádání XV. ročníku MČR neregistrovaných hráčů v tenisu v Prostějově (nájemné, provoz sportovišť, technické zabezpečení, služby pro mistrovství, materiální vybavení). Stejnou částku dostane Atletický klub Prostějov na pořádání Velké ceny města Prostějova (zajištění a organizace závodu, ceny). 30 tisíc dostane SKC Prostějov na pořádání MČR v dráhových disciplínách mužů a mládeže (rozhodčí, doprava spojená s realizací akce, zdravotní zajištění, pořadatelská služba, propagace, materiální zajištění).

Suma 40 tisíc je pro KRASO-bruslení PROSTĚJOV z. s. na pořádání soutěže „Velká cena města Prostějova v krasobruslení“ (nájem ledové plochy, odměna, doprava a ubytování rozhodčích), 20 tisíc pro Prostějov – C 1885, spol. s r. o., na pořádání dvoudenních cyklistických závodů mužů, žen a mládeže GP Czech Cycling Federation a Velká cena Olomouckého kraje MČR (doprava, cestovné, ubytování a stravné pro účastníky závodů, příprava sportovního areálu, registrace mezinárodní soutěže, propagace, ceny, náklady na rozhodčí, materiálně technické zabezpečení akce, lékařské zabezpečení), 80 tisíc pro Ricardo–Racing team z. s., Drozdovice na pořádání 20. ročníku mezinárodního závodu v dráhové cyklistice Grand Prix Prostějov 2019 – Memoriál Otmara Malečka (doprava, cestovné, ubytování a stravné pro účastníky závodu, příprava sportovního areálu, materiálně technické zabezpečení akce, lékařské zajištění, pronájem, registrace mezinárodní soutěže, propagace, ceny, náklady na rozhodčí). (red)

Poslat nový komentář