Srdéčko bodovalo v Pardubicích! A přivezlo hned dva vítěze

Srdéčko bodovalo v Pardubicích! A přivezlo hned dva vítěze
ilustrační foto

Ve středečních dostizích na pardubickém závodišti prokázali svěřenci trenéra Stanislava Popelky výbornou formu. Zvítězili hned ve dvou z nich a získali řadu dalších umístění.

V Ceně podporované společností PROVET, steeplechase crosscountry na 4400 metrů proběhl po boji jako první cílem osmiletý hnědý valach Lombargini stáje EŽ Praha v sedle s Janem Odložilem.

Cenu firmy Petr Novotný, steeplechase crosscountry na 3500 metrů, vyhrál pod žokejem Markem Stromským rovněž po boji, šestiletý tmavý hnědák Imphal. Valach reprezentuje stáj Quartis- Zámecký Vrch.

Cena města Pardubic - Úvodní Cross Country Koroka, steeplechase crosscountry na 4500 metrů podlehli Stretton a Mahony pouze skvělému Ange Quardianovi trenéra Josefa Váni. Devítiletý hnědý valach Stretton pod Nikolasem Lovenem přinesl stáji Nýznerov druhé místo. Současně s ním proběhl cílem sedmiletý hnědák Mahony stáje Quartis - Zámecký Vrch vedený žokejem Markem Stromským.

Desetiletý ryzák Dangerous Gleam stáje www.trdelnik.com – Luka s Nikolasem Lovenem v sedle proběhl jako druhý cílem Ceny Dostihového klubu, steeplechase na 3900 metrů. Jeho stájový kolega, dvanáctiletý hnědý valach Čáriray Stajně Corrine s Janem Odložilem skončil šestý. Šestý skončil i Thirteen Diamonds, osmiletý hnědý valach patřící rovněž Stajni Corrine, v ceně Dostihového spolku a. s. V steeplechase crosscountry na 3350 metrů ho jel amatér František Plšek mladší.

V Ceně memoranda „Dostihový spolek a.s., HC DYNAMO, BK Pardubice a.s.“, steeplechase crosscountry na 4300 metrů doběhl na sedmém místě z patnácti startujících šestiletý ryzák Kornelius s Patrickem Boekhoutem v sedle. Kornelius, startující za stáj EŽ Praha, je Popelkovým odchovancem.

Gratulujeme! (ber)

Ilustrační foto:dostihy.fitmin.cz

Poslat nový komentář