Nezapomeňte na benefiční koncert kapel GOTTFRIED a BEZSOUCITU

Nezapomeňte na benefiční koncert kapel GOTTFRIED a BEZSOUCITU
ilustrační foto
Další fotky: 
Nezapomeňte na benefiční koncert kapel GOTTFRIED a BEZSOUCITU

Jak jsme už informovali, v pátek 14. června 2019 ve 20 hodin se v Parku Určice uskuteční již druhý Benefiční koncert německé kapely GOTTFRIED. Tentokrát si spolu s ní zahraje prostějovská kapela BEZSOUCITU. Výtěžek ze vstupného je opět určen pro dětské popáleninové centrum v Brně.

Německá kapela GOTTFRIED se dlouhá léta angažuje pro sociální projekty a organizuje každý rok v Německu s mnoha pomocníky velký Festival ve prospěch znevýhodněných dětí. Za dobu své existence už pro děti vybrala vice jak 100 000 eur. Poslední vybraná částka v letošním roce dosáhla výše 19 000 eur a byla věnována pro Kinderschutzbund Leverkusen (Agentura na ochranu dětí). Do Parku Určice přijela kapela už loni a tehdy se podařilo na koncertu vybrat téměř 32 tisíc korun.

V těchto dnech všichni usilovně pracují na tom, aby se úspěch letošního benefičního koncertu přinejmenším vyrovnal tomu loňskému. Na pokladně při vstupu do Parku Určice bude zapečetěná kasa, kam se budou vhazovat penize za vstupné a kam každý může přispět libovolnou částkou. Během koncertu bude pod dohledem pověřených osob pokladna otevřena a jestě ten večer bude výše vybrané částky vyhlášena.

A protože se jedná o rockový večer a na takovém koncertě nemohou chybět milovníci silných strojů, (a to jsou lidé drsní vzhledem, ale se srdcem na pravém místě) bude v areálu motocykl (abnormálních rozměrů) značky Boss Hoss Cycles. Je to americký výrobce motocyklů, který byl založený v roce 1990 a sídlí v Dyersburgu v Tennessee. Společnost vyrábí speciální vysoce výkonné motocykly a trojkolky vybavené motory V8, vyráběné firmou Chevrolet corvette v rozsahu od 5,7 litrů do 8,2 litrů, výkonem od 360 koňských sil, vybavených poloautomatickými převodovkami, které je tak zdaleka činí nejsilnější motocykly na světě. V polovině devadesátých let Boss Hoss prodával 300 strojů za rok, v roce 2006 už přes 4000.

Milovníci rocku, sejdeme se v pátek v Určicích!

(ok, LT)

Poslat nový komentář