LIBLI Funfest - rodinný festival plný zábavy už tuto neděli na olomoucké Korunní pevnůstce

LIBLI Funfest - rodinný festival plný zábavy už tuto neděli na olomoucké Korunní pevnůstce
ilustrační foto

Po loňském úspěchu je tu druhý ročník rodinného festivalu LIBLI Funfest. Vyrazte za tou nejlepší zábavou na olomouckou Korunní pevnůstku už tuto neděli 16. června. Brány se otevřou v půl desáté. Program nabídne mimo jiné dívčí kapely Lollipopz, transformery, superhrdiny, megapískoviště o deseti tunách písku, parkourové exhibice a workshopy.

Hlavní stage ovládnou finalisté soutěže kapel Objev roku Radia Haná. O prvenství v této oblíbené soutěži usiluje kapela VÝSLEDEK, STANISLAV HOJGR & UNITED A KOWALL COMPANY. Po této nevídané hudební show se můžeme těšit na taneční vystoupení skupiny JUST US. V brzkých odpoledních hodinách pak na sebe strhne pozornost parkourová exhibice a workshop ZOHIR. Na své si přijdou i ty nejmenší, právě pro ně Divadlo Tramtarie zahraje pohádku O pračlovíčkovi a Pohádky o mašinkách. „Letos je program LIBLI Funfestu abnormálně nabitý. Pro zvídavce tu Pevnost poznání vystoupí se svou chemickou show. Nezapomněli jsme ani na aktuální fenomén, výrobu slizu. Každé dítko si jej bude moci přímo připravit se slimerkami Aničkou a Eliškou, vrcholem programu akce pak bude koncert dívčí skupiny Lollipopz. Po jejich vystoupení se samozřejmě můžete těšit na autogramiádu. No, bude tady toho opravdu hodně…,” říká k blížící se akci s úsměvem na rtech programový ředitel spolupořádajícího Radia Haná Marek Berger.

Pestrý program se bude odehrávat i mimo stage, v akci např. uvidíme i Integrovaný systém Olomouckého kraje, superhrdiny, transformery a na akci zavítají také extraligoví hráči A-týmu HC Olomouc. Nebudou chybět ani rytíři a sokolníci. A pozor, ještě nekončíme! Pro vášnivé sběratele kartiček Scratch Wars a Pokémonů tu budou připravena speciální stanoviště.

Ratolesti si budou moci vyhrát na megapískovišti a pokud, milí rodičové, máte z domu zkušenosti, že vašeho potomka přestala už nějaká hračka bavit, můžete ji směle směnit za atraktivnější kus na burze hraček. Chybět nebude ani bohaté občerstvení a atrakce pro děti! To vše a mnohem více na jednom místě. Přijďte si to s námi užít, těšíme se na vás! Vstupné na místě: Dospělý: 100 Kč Dítě: 30 Kč od výšky 100 cm. (red)

Poslat nový komentář