Netradiční špendlíková Kleiner Wild Pin z Žešova slaví mezinárodní úspěch

Netradiční špendlíková Kleiner Wild Pin z Žešova slaví mezinárodní úspěch
ilustrační foto
Další fotky: 
Netradiční špendlíková Kleiner Wild Pin z Žešova slaví mezinárodní úspěch

DistilleryKleiner, rodinný producent ultraprémiových ovocných destilátů z Žešova, získal první místo v mezinárodní soutěži lihovin Stuttgart International Spirits Competition. Originální špendlíková pálenka Kleiner Wild Pinsi přiváží rovnou dvojitou zlatou medaili z kategorie ovocných destilátů. Ovoce, ze kterého je špendlíková pálenka Kleiner Wild Pin vyráběna, pochází z divoce rostoucích stromů z úrodné Hané, a je sklízeno ručně. Právě ryze přírodní původ surovin, které musí být v prémiové kvalitě, je jedním z pilířů výjimečnosti ovocných pálenek této značky.

„V Distillery Kleiner vyrábíme pálenky té nejvyšší kvality, založené čistě na lokálním ovoci. Těší nás, že náš důraz na kvalitu vstupních surovin, nezvykle dlouhou dobu kvašení a třístupňovou destilaci s přesností chirurgické operace oceňují nejen nejlepší restaurace světa, ale také porotci v anonymních degustačních soutěžích v zahraničí,“komentuje úspěch Jan Kleiner, spoluzakladatel Distillery Kleiner.

Během dvoudenní degustační soutěže Stuttgart International Spirits Competition se před porotou tvořenou nejen zkušenými odborníky z Evropy i Spojených států, ale také mladými příznivci nových trendů a inovací v oboru, utkaly lihoviny v sedmi kategoriích–rumy, giny,whisky, koktejly, skotská, další lihoviny a ovocné destiláty. 

Značku Distillery Kleiner založili v roce 2002 manželé Jan a Růžena Kleinerovi. V roce 2017 se stala součástí Palírny U Zeleného stromu, která pro ni vytváří zázemí v oblasti obchodu a exportu. Díky tomuto spojení se zakladatelé mohou plně soustředit na výrobu a vývoj nových produktů. (red)

Poslat nový komentář