Létofest láká na Mig 21, Divokej Bill, Wanastovi Vjeci i Anetu Langerovou

Létofest láká na Mig 21, Divokej Bill, Wanastovi Vjeci i Anetu Langerovou
ilustrační foto

Na letošním třetím ročníku Létofestu, který to ve dnech 2. - 3. srpna rozjede v Olomouci u Šantovky, v Česku jako první nabízí neokoukaný formát městského putovního festivalu. V průběhu léta se během dvou dnů v Pardubicích, Českých Budějovicích, Olomouci, Ostravě, Brně, Plzni, Karlových Varech a Liberci představí mimo jiné: Divokej Bill, Inekafe, Horkýže Slíže, IMT Smile, Pražský Výběr, Xindl X, UDG a další. Akce nabízí také zajímavý doprovodný program, kvalitní občerstvení nebo podporu lokálních kapel v každém městě.

Sobotní odpoledne pak bude věnováno dětem. „Připravujeme bohatý program i ve spolupráci s partnery. Těšit se můžete na indiánskou stezku, horolezeckou stěnu, různé hry, tvořivé aktivity a plno dárků,“ říká za pořadatele Pavel Vlašín.

Třetí ročník Létofestu přinese i další novinky, které návštěvníkům zkvalitní služby. Například budou moci využít bezkontaktní platbu pomocí čipu v náramku, který zároveň poslouží jako stylový doplněk. „Hlavní výhodou bude pohodlí, jednoduchost, rychlost a bezpečnost. Výrazně zrychlí také odbavení u stánků s občerstvením,“ říká Monika Freibergová z pořádající agentury Yashica.

Vstupenky jsou v předprodeji v síti TicketLIVE. (ber)

Poslat nový komentář