Odvezte si Felicii, vzkazuje majiteli vraku Magistrát

Odvezte si Felicii, vzkazuje majiteli vraku Magistrát
ilustrační foto
Další fotky: 
Odvezte si Felicii, vzkazuje majiteli vraku Magistrát

Magistrát města Prostějova, odbor dopravy na návrh vlastníka pozemní komunikace Statutárního města Prostějov, ukládá povinnost provozovateli odstaveného vozidla - vraku Škoda Felicia. Vůz červené barvy, bez RZ, je dlouhodobě odstaven v Jezdecké ulici naproti domu č. 16 v Prostějově, aby toto odstavené vozidlo ve lhůtě do dvou měsíců ode dne doručení tohoto rozhodnutí odstranil, nebo v této lhůtě sdělil Odboru dopravy důvody, které brání odstranění vozidla.

Dosud provedeným šetřením nebyl zjištěn vlastník uvedeného vraku, a proto správce pozemní komunikace toto uložení povinnosti zveřejňuje s tím, že po marném uplynutí lhůty dvou měsíců ode dne zveřejnění tohoto rozhodnutí vlastník komunikace odstraní a zlikviduje vrak na své náklady. Bude-li provozovatel vraku zjištěn dodatečně, uplatní vůči němu vlastník komunikace nárok na náhradu nákladů vzniklých odstraněním a likvidací vraku.

„Provozovatel vraku, který nesplní jemu uloženou povinnost, se dopouští přestupku, za který lze uložit pokutu až do výše 300 000 Kč," upozorňuje Odbor dopravy. (red)

Foto: ber

Poslat nový komentář