Dobroběh poběží pro potřebné. V září v Olomouci

Dobroběh poběží pro potřebné. V září v Olomouci
ilustrační foto

Za necelé dva měsíce se uskuteční další ročník akce, která pomáhá těm, kteří to potřebují. Dobroběh se koná 8. září na atletickém stadionu v Olomouci a je určen pro všechny, kdo si chtějí užít fajn odpoledne s trochou sportu a s pořádnou dávkou zábavy a dobrých skutků. Akci pořádá Dobré místo pro život, výtěžek putuje do centra JITROCEL.

Dobroběh je určený pro rodiny s dětmi i pro ty, kteří si chtějí trochu zaběhat a podat sportovní výkon. Běhu se mohou zúčastnit nejen rodiny s kočárkem, ale i vozíčkáři, běžci, sportovci... Pro účastníky bude připraven atletický ovál o délce 450 m, zdatnější sportovci budou mít na výběr 1,5 km a 5 km dlouhé trasy s výběhem do parku.

Cílem této akce není vyhrát, ale udělat si pohodově sportovní odpoledne, uvědomit si, že jsou mezi námi děti i dospělí, kteří musí se svým handicapem denně bojovat a tvrdě trénovat v rehabilitačních centrech, a zároveň pomoci těm, kteří to opravdu potřebují. Výtěžek z Dobroběhu půjde pro vybrané děti z centra JITROCEL.

Celé odpoledne se ponese nejen v duchu běhu a pomoci, ale také dobré zábavy. O všechny bude postaráno příjemným občerstvením - těšit se můžete na guláš, grilovaný hermelín, klobásy, zmrzlinu, pivo i nealko.

PROGRAM

13:30 zahájení registrace (ukončení registrace v 14:50)

15:00 start prvního závodu na 450 m, následovat bude závod na 1,5 km

16:00 až 16:30 start hlavního závodu na 5 km

17:00 až 17:30 vyhlášení nejlepších běžců

(ber)

Poslat nový komentář