Cimbálovka s ochutnávkou vína opět ve Smetanových sadech! Již dvaadvacátého září!

Cimbálovka s ochutnávkou vína opět ve Smetanových sadech! Již dvaadvacátého září!
ilustrační foto

Do altánku Smetanových sadů v Prostějově se opět vrací cimbálová muzika Šumica. Pozval ji Okrašlovací spolek města Prostějova, opět ve spolupráci se spolkem Pomáháme tancem. Cimbálovka zahraje v neděli dvaadvacátého září, a to od čtrnácti hodin.

„Veřejný koncert ve Smetanových sadech je malým dárkem obyvatelům města, kteří cimbál i víno vítají," uvedl pro Prostějovské novinky předseda spolku Pomáháme tancem Tomáš Lázna.

„Jelikož nedávno v rámci Prostějovského kulturního léta proběhla velká módní přehlídka, kterou Okrašlovací spolek vždy o hodech v Národním domě pořádal, hledali jsme, čím bychom mohli Prostějovanům udělat radost. A cimbálovka z nedalekého Lutína potěšila již loni, nejen my, ale i prostějovské obecenstvo s ní mají dobré zkušenosti," uvedla Milada Sokolová, předsedkyně Okrašlovacího spolku.

Posluchači se mohou těšit i na občerstvení. „Občerstvení zajistí nejen Národní dům, ale také rodinné vinařství Bukovský z Kobylí, tudíž vás všechny zveme i na ochutnávku vína", přidal pozvání Lázna.

Akce se koná pod záštitou Zdravého města Prostějov. (red)

Poslat nový komentář